Cookie Consent by Free Privacy Policy website
logo Schola Pragensis

Pro vystavovatele: Schola Pragensis 2022

19. 05. 2022 - Magistrát hl.m. Prahy

Vážení vystavovatelé!

Blíží se konání veletrhu vzdělávání Schola Pragensis, který byl v letech 2020 a 2021 významně poznamenán pandemií onemocnění COVID-19. Letos začínáme s přípravami o něco později z objektivních důvodů, které kromě pandemie přináší válečný konflikt na Ukrajině, blížící se předsednictví České republiky v Radě EU – a v neposlední řadě – problémy s narůstající inflací a zdražováním všech vstupů. Po zralé úvaze a možnostech, které máme k dispozici, budeme pokračovat v přípravách 27. ročníku veletrhu Schola Pragensis 2022. Stále nelze predikovat, jaká situace bude z pohledu případné pandemie onemocnění COVID-19 na podzim tohoto roku – i přes to bude lépe, abychom byli připraveni na reálné možnosti.

TERMÍN KONÁNÍ SCHOLA PRAGENSIS prezenční formou: 24. 11. – 26. 11. 2022 v prostorách Kongresového centra v Praze na Vyšehradě – pro letošní ročník budou prostory limitovány (nebude k dispozici 4. patro) z důvodu souběžného programu v rámci předsednictví České republiky v Radě EU.

TERMÍN KONÁNÍ SCHOLA PRAGENSIS online formou: 24. 11. 2021 až 28. 2. 2023 na novém portálu školství www.prahaskolska.eu respektive www.scholapragensis.online

PŘIHLÁŠKA

Přihláška – pro letošní rok – registrace – bude nově prováděna prostřednictvím formuláře GOOGLE zde: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd7iiQTVkcWMEFl5ctZmGU79K23ijYjZwFKMe7q1R87Sewhmg/viewform?usp=sf_link

Stále platí: VŠEOBENCNÉ PODMÍNKY PRO VYSTAVOVATELE, které NALEZNETE POD NÁSLEDUJÍCÍM ODKAZEM! https://skoly.praha.eu/88165_VSEOBECNE-PODMINKY-PRO-VYSTAVOVATELE-PRI-UCASTI-NA-VYSTAVE-SCHOLA-PRAGENSIS

SOUTĚŽ O NEJLEPŠÍ NÁVRH PLAKÁTU

Opět je vyhlášena soutěž o nejlepší reklamní plakát s motivem pro veletrh SCHOLA PRAGENSIS 2022, která je určena pro školy, které se chystají zúčastnit veletrhu SCHOLA PRAGENSIS 2022.

Informace o soutěži a její základní propozice jsou přiloženy níže nebo zde: https://skoly.praha.eu/88772_Soutez-na-vytvoreni-reklamniho-plakatu-k-veletrhu-prazskeho-skolstvi-a-vzdelavani-Schola-Pragensis-2022.

ONLINE VELETRH:

Pro online veletrh plánujeme uveřejnit prezentace vystavovatelů na webu www.scholapragensis.online a sociálních sítích. Zároveň by bylo realizováno vysílání v rámci prezenčního veletrhu.

DALŠÍ DŮLEŽITÉ INFORMACE

  • V současné době není možné zodpovídat dotazy k prostorovým možnostem, žádostem o vybavení a podobným „technickým“ dotazům. Vše bude nutné řešit až v součinnosti s architektem / architektkou výstavy. Výběr architekta/architektky podléhá veřejné soutěži, která bude probíhat v následujících měsících.
  • Veškeré informace budou uveřejňovány prostřednictvím hromadných elektronických zpráv od koordinátora výstavy a také prostřednictvím webových stránek na tradiční webové adrese: http://www.scholapragensis.cz a rovněž: https://skoly.praha.eu/Pro-verejnost/Schola-Pragensis
  • Školy, které nejsou zřizovány HMP, respektive vystavovatelé, kteří nespadají pod zřizovatelské kompetence HMP, budou s Kongresovým centrem Praha a.s. sepisovat vlastní smlouvy. Postup bude stejný jako v předchozích letech. Tito vystavovatelé budou hradit konkrétní využitou plochu na výstavě a také konkrétní využitý mobiliář a další související služby. Orientační ceník, ve kterém jsou přehledně uvedeny ceny za typizované stánky a další doplňující služby naleznete zde: https://skoly.praha.eu/88771_Cenik-Kongresoveho-centra-Praha-a-s-za-doprovodne-sluzby-veletrhu-Schola-Pragensis-ktere-nehradi-hl-m-Praha
  • Vystavovatelé, kteří jsou hostem veletrhu (státní a veřejné instituce, příspěvkové organizace jiných ÚSC, MČ apod.), mají nastaveny individuální podmínky dle dohody s organizátorem.
  • Základní vybavení stánku ke stažení zde: https://skoly.praha.eu/88770_Zakladni-vybaveni-vystavnickeho-systemu
  • Pro školy a organizace zřizované HMP a hosty veletrhu bude veškeré náklady související s výstavní plochou, mobiliářem apod. hradit HMP. Doplňující služby, jako je internet popřípadě parkování, si (v případě zájmu) budou školy a organizace hradit ze svých finančních prostředků.
  • Veškeré požadavky na vybavení a doplňující služby je nutné uvádět do příslušných kolonek v registraci.
  • Kontakt na koordinátora příprav akce SCHOLA PRAGENSIS, kam lze případně zasílat dotazy k připravovanému veletrhu.

Pavel Dvořák

Email: pavel.dvorak@praha.eu

Tel.: 236 005 219

Vystavovatelé, kteří mají zájem o účast na veletrhu, provedou registraci, případně se zúčastní soutěže o plakát, jiné materiály a podklady zatím nevyžadujeme a nesbíráme! Vše výše popsané shromažďujte u sebe a v daný okamžik a postupně (cca v měsících srpen a září tohoto roku) budete vyzváni k dalším krokům.

Realizační tým SP22

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Podobné články

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram